I kväll grilladevilaxochtill den gjorde jag en mango och avokadosalsa. Salta laxen. La kokt färskpotatis, salt, smör ochpersiljaialuminiumpaketochtillagade även dessa på grillen
Tillsättlaxenoch smaka av med salt och peppar. Jag brukar göra den liteolika varje gång beroende på vad jag har i kylskåpet, idag använde jag till exempel grädde och fryst spenat men här kommer ett enkelt och jättegott recept som jag provade fram tidigarei höstas
4 st laxfilébitar. 1 nypa salt och peppar. 3 st vitlöksklyftor. 3 dl vispgrädde. 1 tsk vetemjöl lite vatten (för att reda av såsen). 1 msk dijonsenap. 0,5 st fiskbuljongtärning. 1 msk dillfinhackad
Fräs med ingefärani någon minut. Häll i kokosmjölk och soja. Asiatiskkycklingwok är en favorit hemma hos oss, blir ofta det när viinte vet riktigt vad vi ska göra (som denna kväll)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.