Varva sedan fyllningen medlasagneplattor och strö cheddarost på toppen. Blanda den avsvalnade spenatblandningen med ricottan, fetaosten och muskot och krydda med salt och peppar
Avsluta med sås. Varva köttfärssås, ostsås och lasagneplattor i en smord ugnssäker form. Rör ner 2 1/2 dl av osten och smaksätt med salt. 9 lasagneplattor
Smaka av med salt och svartpeppar. Nackdelen blev att det blev en hög "lasagne". yta på lasagnen och jag kan försteka och förbereda grundsåsen direkt i enheten
Smula med en trägaffel så att färsen finfördelas. Själva lasagnen. Smaka av med salt och peppar. Varva vit sås, lasagneplattor, köttfärssås, mozzarellabitar och det mesta av parmesanosten
Varva sedan fyllningen medlasagneplattor och strö cheddarost på toppen. Blanda den avsvalnade spenatblandningen med ricottan, fetaosten och muskot och krydda med salt och peppar
köttfärssås500 g köttfärs (eller högrev att mala) 100 g champinjoner 100 g rökt sidfläsk 400 g passerade tomater 1 dl tomatpuré 4 klyftor vitlök 2 msk olivolja 2 msk smör salt svartpeppar 100 g prästost, att riva 10 lasagneplattor (gröna)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.