Som boende utomlands i ett land där de tyvärr inte kan tillverka gott segt godis längtar jag efter svenskt godis i princip alltid och köper med mig lösgodis varje gång jag är hemma som jag sedan portionerar ut tills nästa resa hemåt
Lovade att dela med mig av helgens godisrecept. Smält kokosfettet och blanda sen ner chokladen. Slänger in dom lite snabbt så kan ni göra nåt roligare än det jag ska syssla med - naturkunskapsprov i sex timmar
Bra musik medan du väntar på grytan. Dra i dig en whisky eller ett glas julmust medan du väntar på 125 grader. När det är 125 grader i grytan så är det nästan klart (stå inte och pilla med onödiga kulprov, det är bara fjant)
Ät tillsammans med frukt, yoghurt, glass eller varför inte bara som det är. 3 Havregryn (använde med extra fibrer). 1 Kokosmjöl. 1 dl Olja (jag använde kokos). 3 Havregryn (använde med extra fibrer). 1 Kokosmjöl. 1 dl Olja (jag använde kokos)
Servera med vad du vill. Blanda ihop kokosmjölk, tomatpure, paprikapulver och chilipulver i en skål. Rör ner champinjoner, purjolök och soltorkade tomater i kokosröran
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.