För två år sedan bakade jag åt Kung Markatta, och ett av dessa recept var min Krämiga Lakritsglass. Lägg hallon i en kastrull tillsammans med grädden, sötning och vaniljpulver
Jag tycker att konsistensen blir krämigaremed glassmaskin, men dock tror jag det fungerar helt okej om man fryser in glassen och under de första cirka fyra timmarna då och då rör runt i den (men inte testat själv)
Lägg upp den krämiga spetskålen på tallrikar och toppa med den stekta torskfilén. Lägg över fisken på ett fat och täck med folie för att hålla fisken varm
Smör/olja att steka i. Risotto är inte svårt att göra och det tar inte så värst lång tid heller, men du behöver röra om i risotton nästan hela tiden för att den ska bli sådär krämig som är så himla härligt
Pilgrimsmusslor medbryntpersiljesmörPilgrimsmusslor är en verklig delikatess och brukar finnas frysta i välsorterade livsmedelsbutiker – ofta till ett hyfsat pris
Till denna fina och köttiga firre serverades grön sparris, bryntsmöroch rikligt med pepparrot. Lägg upp fisken på en plåt och omge den med grov skuren lök samt morot och häll på en skvätt vin samt peppra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.