Recept: krämig risotto med pilgrimsmusslor, brynt smör och saffransskum
Matarkivet | Mat, kärlek och mera mat
Matarkivet | Mat, kärlek och mera mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 msk smör
  • 1 msk matolja
  • 1 liten schalottenlök
  • 1/2 vitlöksklyfta
  • 200 g carnaroliris
  • 1 1/2 dl vitt vin
  • 1 l grönsaksbuljong
  • 30 g smör
  • salt och peppar
  • 1 dl grädde
  • 1 tsk saffran
  • 1 msk vatten
  • 1 msk vitt vin
  • salt och peppar
  • 6 stora pilgrimsmusslor
  • 2 msk brynt smör
  • rivet citronskal
  • lite citronsaft
  • hackad persilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.