Servera med grädde eller gräddglass. Blanda smält smör, den smälta chokladen, äggen och sirap. Häll smeten i smörad och bröad form och ställ in i ugnen ca 15-20 minuter. Kladdkakan ska stå kallt 1 timme innan servering, vill man kan man pudra över lite florsocker,. 5 g saffran (1 påse) + lite strösocker
) som funkar lika bra till fika som till mellanmål i samband med träningen. Inlägget Protein kladdkaka – gott och enkelt recept dök först upp på Rawness
Jag valde också att servera kladdkakanmed hallon, färska päron, kokos och glass istället för kolasås, torkade päron och kolatoppar, som i originalreceptet
Nu när jag var i England köpte jag ekologisk grönsaksbuljong och tomatbuljong (den använde jag i receptet ovan) i en hälsokostaffärer i den lilla staden där jag bodde
Ja jösses det här receptet MÅSTE NI TESTA gahhhhhhh så gott. I ochmed att det blev fyra extra muffins på smeten så kunde vi avnjuta varsin redan igår gahhhhhhhh så gott
Inte en vanlig med socker och mjöl förstås, utan en nyttig och proteinrik variant. Detta recept har jag tagit direkt ifrån Emmys Liv, och jag gillar den skarpt har gjort den fler gånger än jag kan komma ihåg, haha
ca 40 små 200 g grovt riven mandelmassa 1 äggvita 1/2 dl färskpressad apelsinjuice 1 påse saffran (à 0,5 g) 250 g rumsvarmt smör 1 1/4 dl florsocker ca 200 g smält mörk choklad Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.