Dessa semlor har jag gjort massvis med gånger och de är så goda. Vill du inte äta alla semlor på en gång så frys in dem medan de är lite ljumna då blir de nästan som nybakade när du tar fram dem
Men köpe-majonnäs är inte alltid så gott, speciellt inte om man jämför med hemmagjord majonnäs som blir så krämig och len (och känns inte fet och äcklig som många som man köper
Krydda med grovhackade korianderblad samt smaka av med salt och vitpeppar. Servera soppan tillsammans med en klick creme fraiche eller yoghurt per portion samt bröd
Ingredienser Portioner. 8 Deg 150 g smör 3 1/2 dl vetemjöl 1/3 dl vatten Fyllning 50 g smör 1 dl strösocker 2 ägg 100 g mandelmassa rivet skal av 1/2 citron 300 - 400 g späd rabarber Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Mjöl olika sorter 5
1Blanda i allt i en bunke med de övriga ingredienserna. 1Lägg sedan ut ett tredje lager med bröd och bred ut en blandning av crème fraîche och citronsaft på det översta lagret. 1Dekorera tårtan medmed ärtskott, rädisor, gurkrosor, ägg och räkor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.