Det här receptet var jätteenkelt så jag kommer helt klart göra egna hädanefter. Glutenfritt,. Det är så viktigt att få må bra själsligt också, och det får yogan mig att göra
Receptet är baserat på Teffmjöl, ett etiopisktnaturligtglutenfritt sädesslag (en sorts gräs) som har varit ett av mina främst använda mjöler iskafferiet den senaste tiden
Recept och bild. Behåll den överflödiga degen, det blir två nya bröd sedan i slutet. Stek varje bröd i en medelvarm stekpanna som du smörjer med smör eller kokosolja
Blanda ihop alla ingrediensertill degen i samma bunke, till en kladdig deg. Garnering. Mixa havregrynen till ett mjöl i en matberedare eller mixer med knivar
Idag ska jag dela med mig av ett recept på ett gott, lättbakat och användbart och glutenfritt bröd som jag bakade i en mindre långpanna/ugnsform i helgen
Här kommer receptet, jag vet att jag alltid segar ut liite extra på det. Glutenfrittgivetvis, med det här hamburgerbrödet med vissmodifikation – spraya med lite rapsolja på ytan, hade inga sesamfrön hemma och hade durramjöl istället för havremjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.