1 bunt rabarberstjälkar. 2 msk röd outspädd saft. 1 dl socker. 1 dl kvarg. 2 1/2 vispgrädde. Skiva rabarbern i tunna skivor, koka sedan rabarbern med saften tills det tjocknar till en kräm
Ta bort från spisen och blanda i chokladen. Rör om tills chokladen har smält. 1100 g vit choklad. 1Kräm2,5 dl mjölk 2,5 dl vispgrädde 0,75 dl strösocker 1 tsk vaniljsocker 0,75 dl vetemjöl 75 g smör 100 g vit choklad
1200 g vit choklad. 1några kvistar citronmelissSmält chokladen i vattenbad (lägg chokladen i bitar i liten skål, ställ skålen i en kastrull med småkokande vatten). 1Blanda den smälta chokladen med crème fraiche och citronskal. 1Rör ner chokladsmeten i grädden. 1Låt svalna i kylen ett par timmar så att chokladen hinner stelna
Denna fantastiska tårta, bestående av kladdkaka, cheesecake, kolakräm och chokladtryffel, bakade jag för ett par veckor sedan till vår äldsta dotters födelsedag
Hej. Jag ska först be om ursäkt för att jag inte är så duktig på att uppdatera ofta men det har varit så otroligt mycket senaste tiden nu, två barn är inte så lätt plus att jag inte mått så bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.