RECEPT: Fetaostskårad samt citron- och örtkryddad lax i ugn med ugnsbakade grönsaker och lökhalvor samt citron- och örtkryddad yoghurtsås

Ingredienser

  • 40 minuter och
  • 4 portioner
  • 2 gula lökar
  • 1 litet broccolihuvud, ej stammen
  • 1 morot 1/2 liten röd paprika
  • 1/2 liten gul paprika
  • 0,5 msk olivolja
  • 500 gram laxfilé, 4 bitar á 125 gram per styck
  • 2 msk färskpressad citronsaft
  • 1 msk hackad persilja
  • 1 msk hackad gräslök
  • 1 krm salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 75 gram fetaost
  • 2 dl turkisk yoghurt
  • 2 msk färskpressad citronsaft
  • 1 msk hackad persilja
  • 1 msk hackad gräslök
  • 1 krm salt
  • 1 krm vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.