RECEPT: Falukorvslasagne med lök, grönsaker och bechamelsås
Emma-Lou
Emma-Lou
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 msk matfett
  • 400 gram falukorv
  • 1 gul lök, hackad
  • 2 vitlöksklyftor, krossade
  • 500 gram tomatkross
  • 4 msk tomatpuré
  • 1 paprika i valfri färg, urkärnad och tärnad
  • 1 morot, grovriven
  • 1 näve färsk basilika
  • 1 msk torkad basilika
  • 1 msk italiensk salladskrydda
  • ½ krm vitpeppar
  • Salt och peppar
  • 2 msk matfett
  • 2 msk mjöl
  • 5 dl mjölk
  • 100 gram ost, skuren i kuber eller skivor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.