När jag hittade receptet på denna chokladfudge hos Mariann fanns ingen tvekan, den skulle jag testa. Och jag lovar, den här chokladfudgen är så otroligt god så ni bara måste prova
Detta recept har väldigt lite med mammas fudge att göra, men den smakar ganska likt. På vårt julgodisbord brukar det traditionellt finnas rätt många olika varianter, min syster och jag brukar stå för de flesta godsakerna, men mamma gör knäck och English fudge
Idag bestämde jag mig för att färdigställa receptet med ugnspannkakan. Jag har fått en hel del frågor på hur jag gjorde den men jag var inte riktigt nöjd med det tidigare receptet så nu var det dags att laborera lite till… o dessutom hade vi ingen lunch så det var lägligt
Recept. 2-3 msk creme fraiche. 2-3 msk creme fraiche. Jag fick ju en lökhackare av mistern för ett par år sedan, den är minst sagt praktisk när man ska göra stroganoff
TwitterFacebookTumblrE-postGillaGilla Laddar. Här kommer självklart receptet på godbiten. I originalreceptet skulle 3 ägg knäckas ner i bechamelsåsen men jag avskyr äggstanning så vi undvek det och lade till ost istället. Rosta i ugnen tills att de är gyllenbruna (i ungefär 25-30 minuter)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.