Stek kalkonbacon och svamp i margarin, lägg ner det tillsammans med syltlök i köttgrytan, låt det koka ytterligare 5-10 minuter. 1-2 dl vatten. 600 g grytbitar (t ex högrev) 2 tsk flytande margarin salt peppar 1 msk tomatpuré 2 msk vetemjöl 3 dl rött matlagningsvin 2 msk balsamvinäger 1 msk kalvfond 1-2 dl vatten 2 lagerblad 0,5 tsk timjan 100 g kalkonbacon 200 g champinjon 1 tsk flytande margarin 1 dl syltlök
) litar jag endast på ett recept. Lägg därefter bacon, kött, morot och lök i crockpot-grytan, strö över lite salt och svartpeppar och skaka grytan så att det fördelas jämnt
Jag vill verkligen tacka och credda min ytterst kökssavvy svägerska Emilie Bravo som var den första som bjöd mig på detta och som letade fram ursprungsreceptet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.