Sen hällde jag upp det på varma burkar och satte på locket. Svårt att få dem att mogna bra i efterhand tycker jag så lördagspysslet här blev att göra marmelad på allihopa
Låt allt fräsa på hög värme. Att ha frukt i mat piggar upp och ger en fräsch touch. Jag gillar att ha exempelvis citrusfrukter, bär eller mango i salladen
Jag har faktiskt de senaste månaderna börjat äta alltmer knäckebröd och rågbröd och förutom favoritpåläggen avokado och skivat ägg så är det fantastiskt trevligt med en god röra
Konsistensarna och smakerna hänger ihop på ett alldeles rasande bra sätt. Om du inte är lika frälst på brysselkål som jag, så går det garanterat att pröva receptet med någon annan sorts kål
På begäran kommer här receptet på de kanderade fikonen (eller annan frukt) som jag påbörjade igår. Kandera och sylta är förresten samma sak så vitt jag vet, kanderad frukt låter man torka efter syltningen medan syltad frukt ligger kvar i lagen
Testa det här om ni vill äta något supergrönt till frulle. Men faktum är att jag försöker variera den så mycket som möjligt och denna gång bjuder jag er på något som ni kanske inte har testat förrut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.