Rawfood cake / Rawfoodkaka
Mattalibanen
Mattalibanen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Crust
  • 75 g sultanas (soaked for 2-3 hours)
  • 200 g natural cashews (soaked for 2-3 hours)
  • 50 g desiccated coconut
  • 2 tbsp coconut oil
  • pinch of sea salt
  •  
  • Mid layer
  • 100 g natural cashews (soaked for 2-3 hours)
  • 1 cup raspberries (frozen are fine)
  • 1 cup strawberries (frozen are fine)
  •  
  • Top layer
  • 1/2 cup raspberries
  • 1/2 cup strawberries
  • 2 tbsp lemon juice
  •  
  • Botten
  • 75 g sultanrussin (blötläggs 2-3 h innan)
  • 200 g naturella cashewnötter (blötläggs i 2-3 h innan)
  • 50 g kokosflingor
  • 2 msk kokosolja
  • nypa havssalt
  •  
  • Mellanlager
  • 100 g naturella cashewnötter (blötläggs i 2-3 h innan)
  • 2 dl hallon (frysta går bra)
  • 2 dl jordgubbar (frysta går bra)
  •  
  • Topplager
  • 1 dl hallon
  • 1 dl jordgubbar
  • 2 msk citronsaft

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.