1 cup
(100g) pecans (or walnuts, almonds, hazelnuts)
11/2 cup
(60g) dates, pitted (about 8-10 dates)
12 tbsp
(16g) unsweetened cocoa powder
12 tbsp
(10g) unsweetened shredded coconut
11 tsp
(5ml) water
11/4 tsp
(1g) salt
12 cups
(280g) raw cashews (soaked for 4-6 hrs or overnight)
11/3 cup
(120g) liquid sweetener, (pure maple syrup, agave syrup or honey )
11/2 cup
(100g) coconut oil, melted
11 tbsp
(10g) vanilla extract
14 tbsp
(60ml) lemon juice, from about one large lemon
11/2 cup
(75g) frozen blackberries
11/2 cup
(75g) frozen blueberriesPrepare the crust: Place nuts (pecans in this case), dates, shredded coconut, cocoa powder in the bowl of a food processor and process until crumbs form. Add water and process some more until the mixture is well combined and sticks together when squeezed between your fingers. Press the crust mixture into the bottom of a 7 inch (18cm) springform pan using your fingers or the back of a tablespoon or even the bottom of a glass. Set aside while you prepare the filling. Prepare the filling. Add all ingredients for vanilla base, pre-soaked cashews, lemon juice, liquid sweetener of your choice, melted coconut oil and vanilla extract into the bowl of a blender and process until creamy and smooth. Transfer in a bowl a bit more than half of vanilla mixture. Add frozen blackberries and blueberries over the remaining vanilla mixture into the blender and process until well combined and smooth. Transfer the mixture into a bowl. Assembly. Use a tablespoon for each mixture to create the zebra effect. Begin from the middle of the pan, take one spoon of vanilla mixture and add it over the crust then over it add a spoon of berry mixture and repeat this steps until all batter has been used. Rap the pan for few times, cover and freeze for at least 2 hours. Store the cake in the freezer, but leave it out for 15 minutes to thaw out before serving. Decorate the cake with fresh blueberries and blackberries and flowers for a more elegant look. Keep the lefotvers in the freezer. It can last up to 1 month in the freezer.
Jag gjorde veganska och raw äpplekaksbollar. De är gjorda på äpplemos som jag har gjort själv, helt rawfood, from the scratch och resultatet av äpplekaksbollarna blev riktigt bra
Hela receptet är självklart gjord på ekologiska ingredienser, helt utan nötter, vitt raffinerat socker, mejeriprodukter, laktos eller aniamlier, dvs den är RawVegan
Rawcheesecake är gjord på blötlagda cashewnötter som tillsammans med kokosolja bildar en gräddig och krämig vegansk “cream cheese” som håller ihop kakan
Ett sött och gott rawfoodgodis som alla gillar. Originally posted on Nilla's Kitchen. Det är naturligt sött från dadlar och agave och passar till alla säsonger, men verkligen nu till jul
Den är helt vegansk och de är inga onyttiga ingredienser i den. Raw Food StrawberryCheesecake. Något som också är en jättestor hobby för mig är att träna, därför att det otroligt roligt att baka lite raw food desserter
Det har veganer och raw-foodare hållit på med ett bra tag. rawcheesecake. För mig personligen kan en del rawfood-desserter bli lite för söta för att äta ofta så det hade jag i bakhuvudet när jag kombinerade ingredienserna till denna
Vegansk och rawfood. instagram 100kitchenstories. Godmorgon. Tågresan hem från Stockholm igår var mycket smidig och bekväm men det tar ändå på krafterna, och jag däckade tidigt på kvällen när jag la mig i sängen
veganska, raw och givetvis hälsosamma snickers. Snickers är dock varken glutenfri, vesansk, raw, sockerfri, mjölkfri eller äggfri, och därför ska jag idag visa min egen variant som är det
I love carrot cake and these raw carrot cake bliss balls are truly something special. Raw Carrot Bliss Balls (yields 8). Raw Carrot Bliss Balls (yields 8)
And next time you desire a wipped cream that is vegan friendly use the recipe of the filling (without berries) It’s so creamy and delish, and would fit perfectly with for example pancakes
Chokladkakan jag skapade är vegansk och innehåller chiaägg för att binda ihop allt. Kanske serverad med lite grädde (för veganskt gör gärna med nötter eller kokosgrädde som bas)
Related Ceasardressing (vegan, raw). Krämig, len och smakrik vegansk ceasardressing. Men de egenskaperna gör även att cashewnötter passar som bas i veganska gräddiga dressingar
Once all the potato cakes are assembled, heat the remaining tablespoon of oil in a large pan. Place potato cakes on the pan and fry about 5 minutes until they turn golden, flip and fry another 5 minutes until golden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.