Raw och vegan. Om du inte är noga att det är raw kan du blanda ihop det i en liten kastrull på låg värme så att olja och agave sirapen smälter så det blir enklare, men det är inget krav
I dessa vackra glasskålar från Room99 så gömmer sig nämligen vegansk och raw kokosglass som är serverad med dadelsirap, kokosflingor och karamelliserad surdegscrisp
Hur mycket jag än skulle vilja äta pepparkakor till frukost så vet jag att det inte är så hälsosamt eller hållbart, detta betyder givetvis inte att vi inte kan njua av pepparkakssmaken - för det gjorde jag i form av denna vegan och raw skålen med pepparkaksglass
This ice cream recipe is really easy to prepare and you can choose whatever flavour you like. Add cacao powder and peanut butter when preparing ice cream in the blender
Rawvegan avocado green boost nice cream. Den dagen, den 12 maj, så serverade jag mig själv vegan havregryngröt som var garnerad med vegan 40% proteinrik müsli, ekologisk kiwi, ekologisk banan, ekologiska bipollen och min enkla och mycket goda avokadoglass
Raw cheesecake är gjord på blötlagda cashewnötter som tillsammans med kokosolja bildar en gräddig och krämig vegansk “cream cheese” som håller ihop kakan
Ett sött och gott rawfoodgodis som alla gillar. Originally posted on Nilla's Kitchen. Det är naturligt sött från dadlar och agave och passar till alla säsonger, men verkligen nu till jul
Jag har alltså inte alls kommit på idén själv att göra raw cheescake på nötter och cashew-grädde. Det du behöver är en ganska kraftfull mixer eller matberedare för att finmixa cashewnötterna till en jämn, gräddig konsistens
2,5 dl blötlagda cashewnötter (Låt ligga i blöt över natten eller minst 4 timmar). 2,5 dl blötlagda cashewnötter (Låt ligga i blöt över natten eller minst 4 timmar)
Den är raw, vegan och glutenfri. 2,5 dl blötlagda cashewnötter (Låt ligga i blöt över natten eller minst 4 timmar). 2,5 dl blötlagda cashewnötter (Låt ligga i blöt över natten eller minst 4 timmar)
Vegansk och rawfood. instagram 100kitchenstories. Godmorgon. Tågresan hem från Stockholm igår var mycket smidig och bekväm men det tar ändå på krafterna, och jag däckade tidigt på kvällen när jag la mig i sängen
veganska, raw och givetvis hälsosamma snickers. Snickers är dock varken glutenfri, vesansk, raw, sockerfri, mjölkfri eller äggfri, och därför ska jag idag visa min egen variant som är det
Jag gjorde veganska och raw äpplekaksbollar. De är gjorda på äpplemos som jag har gjort själv, helt rawfood, from the scratch och resultatet av äpplekaksbollarna blev riktigt bra
Men de egenskaperna gör även att cashewnötter passar som bas i veganska gräddiga dressingar. Jag älskar att använda mig av blötlagda cashewnötter i desserter eftersom att konsistensen när de mixas blir så gräddig och mjuk
Blötlägg cashewnötterna i rikligt med vatten, minst fyra timmar, innan du börjar med bakningen. Att den dessutom är helt rå, vegansk och fylld av nyttigheter gör det hela bara ännu bättre
Om du vill ha efterrätten rawfood så kan du vispa grädden istället för att koka upp (liknande detta recept), men då blir det inte chokladkräm utan snarare mer chokladmousse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.