Raw,. Som tröst för er (och oss) som avslutat sportlovet, och som godis för er som nyss påbörjat sportlovet så kommer här ett recept på mina goda, nyttiga chokladbollar
Så helt naturliga ingredienser och dessutom nyttiga,fyllda med superfoods och antioxidanter. Efter en hel dag i solen fick jag cravings på både choklad och jordnötssmör
Lägg den i frysen i tio minuter medans du gör kolan. Det smakar precis som Snickers, men istället för artificiella smaker och vitt socker så är det mandel, dadlar och mörk choklad
Börja med att mixa alla ingredienser till botten i en matberedare. Mixa ihop fyllningens ingredienser i matberedaren till en smet och häll smeten på botten
Lägg dem på ett fat med bakplåtspapper på och häll på rapsolja. Hej på er snyggingar. Hur som helst så har Fanny kommit på att man kan göra egna chips och det blir så sjukt gott och är så himla enkelt
Raw kakao innehåller mer antioxidanter än något annat livsmedel och dessutom är det fullt med bra fetter, protein, järn, magnesium, krom, fosfor och svavel vilket gör det till ett riktigt superfood
tjock, krämig och med intensiv chokladsmak som kommer från riktig choklad. Drycken är inget att ha med sig ut på utflykt, men smakar desto ljuvligare när man kommer hem med iskalla kinder och ett blodsocker som sjunger blues
Första gången jag gjorde cookiesen (på LCHF-vis och medkokosolja) lät jag degen vila i kylskåp och skar skivor av den, andra gången (med rårörssocker, vaniljsocker och mandelolja) rullade jag degen till bollar direkt och gräddade
Häll upp i en kopp och toppa eventuellt med vispad grädde och pytte lite kakao. Men nu hade jag en förpackning kokosmjölk extra creamy öppnad så jag testade att göra varm chokladpå den och en smoothie
Kärna nu ur dadlarna och lägg ihop medmed nötterna. The post Raw Food Yoghurt på cashewnötter, dadlar och spirulina appeared first on Råsaftcentrifugen
Kula upp i vackra glass och garnera med hackade hasselnötter och bananchips. Försvinnande gott för alla, nyttigt samtidigt som du utan problem serverar en dessert till den som inte tål varken mjölk, gluten, laktos eller ägg
Raw tomatsås med vitlök och basilika. En smidig och snabb tomatsås som passar till zucchinipasta, raw lasagne och andra rawfoodrätter – eller så klart också till kokt, varm pasta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.