Raw morotskaka – glutenfri, mjölkfri, vegan
Clean Eating by Annika
Clean Eating by Annika
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Botten
  • 2,5 dl riven morot
  • 2,5 dl urkärnade dadlar
  • 1,25 dl kokosflingor
  • 1,5 dl cashewnötter
  • 1 dl solrosfrön
  • 0,5 dl kokosolja
  • 1 dl kokosmjöl
  • 1 tsk kanel
  • 0,25 tsk riven muskot
  • 0,5 tsk mald ingefära
  • 1,5 dl blötlagda cashewnötter
  • 3 timmar
  • 0,75-1 dl krämig kokosmjölk
  • 1 msk lönnsirap
  • 2 msk kokosolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.