Bakade en raw key limepie för några dagar sen som smakade riktigt gott. Fortsätt därefter med att pressa lime och blanda ihop alla ingredienser i en matberedare förutom kokosoljan
Så då blev det en Kie LimePie. Dekorera gärna med lime. Fyllning5 äggulor1 burk kondenserad mjölk, sötad 397 g1 msk finrivet limeskal 1 dl pressad lime (juicen) (4–5 limefrukter). Finriv ca 1 msk limeskal. Pressa ur 1 dl limejuice från limefrukterna. 1 msk finrivet limeskal. 1 dl pressad lime
Så kände jag häromdagen och då bestämde jag mig för att prova att baka Key limepie bars. Key limes är en annan sort än den vanliga man hittar i affären
Hittade några limefrukter i kylen som höll på att bli dåliga och kom då på att jag velat testa att baka key limepie så hittade Leilas recept som jag utgick ifrån
raw frozen cheesecake med kokos och lime. Om du glömmer detta, kan du snabb-blötlägga dem genom att hälla på kokande vatten och låta dem stå i en timme (men då är inte cheesecaken längre raw för er som bryr er om det
Resultatet blev en sats lime/kokos/aprikosbollar och en sats choklad/mandel/hallonbollar. Här kommer först receptet på de fräscha lime/kokos/aprikosbollarna
Här kommer ett underbart recpet på en söt, syrlig och så fräsch RAWlime paj. Limelagret. Ta ut botten ur kylen och häll över allting ovanpå – toppa gärna med resterande limeskal, kanske också skivor av lime eller som i orginal receptet med kokosflingor
Igår gjorde jag min första rawfood-tårtbeställning. Så det var roligt att få en beställning från någon utomstående, och extra roligt att det var rawfood
Pajen vi pratar om är en amerikansk kändis vid namn Key limepie, säkert har du hört talas om den tidigare, som görs på kondenserad mjölk, äggulor och limesaft
Inget av det ovanstående har dock något som helst att göra med kvällens recept, den här Key Lime-pajen bakade jag en solig ledig dag för ett par veckor sedan, men om någon hade ställt ner en tallrik paj framför mig nu hade det inte varit några som helst problem att äta upp den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.