Smält choklad med lite smör och ringla över kakorna, även här ta precis så mycket som du själv vill, det är dina kakor och ingen dömer dig för hur mycket choklad du vill ha
Mixa ihop dadlar mednötterna, kakao, kokosolja och espresson. Och så blev det en liten efterrätt också Den som säger att dom här chokladbollarna INTE ÄR GODA KAN FAAAN
Dunka formen lite lätt mot underlaget för att bli av med luftbubblor och låt kolan svalna en aning. Jag hade inget mörkt muscovadosocker så jag tog på lite flingsalt ist och mums va gott det blev, perfekt julgodis
Blev även sötpotatischips med salt och vinäger (typ det bästa jag vet). Här är det bara att välja dina favorit nötter, jag hade pistage, mandel ochcashewnötter
Låt stelna en liten stund (verkligen kort stund alltså) och strö sen över flingsalt. Därför får man ibland bege sig ut i kylan på balkongen och fotografera
Tillsätt dadlar ochflingsaltoch mixa till en klibbig massa. Till efterrätt ville jag göra något annorlunda och det resulterade i denna veganska raw food-tårta (som för i övrigt var makalöst god
I helgen experimenterade jag med lite nya raw food recept och det här är en av de nya skapelserna. De här söta raw food bollarna kommer garanterat gå hem hos både stora och små
I kväll blir det en blandning av rawoch pasta. Raw Sås. Låter kanske konstigt, men faktum är att det är riktigt gott och framförallt lätt att göra en sås på råa ingredienser och sen blanda upp med lite pasta svarvade grönsaker och toppa med lite fetaost och babyspenat
Kanske non-stop, kanderade nötter eller klicka på jordnötssmör. Som vanligt när det gäller cookies så är det viktigt att hålla koll på tiden – det är ofta svårt att se om kakor av det här slaget är färdiga bara genom att titta på dom, dom blir lätt för gräddade ochdärmed alldeles för hårda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.