Ibland vill man kunna njuta av något gott utan att känna sig onyttig, vad passar då bättre än en kladdkaka helt fri från tillsatt socker och som ändå smakar gudomligt
Jag tänker fortsätta på temat hälsosammare påskgodis. Många undrar hur nyttigt det egentligen är med kokosfett, och jag kan kort säga som så att kokosoljan kan vara ett bra alternativ till smör på grund av att den innehåller mättade fettsyror som tas om hand i kroppen på ett annat sätt än andra mättade fettsyror
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, jag har sett att flera använt detta i brownies och ville testa detta påkladdkaka men ska erkänna att jag var väldigt skeptisk
The post Raw Food Yoghurt på cashewnötter, dadlar och spirulina appeared first on Råsaftcentrifugen. Det här är nämligen en grön raw food yoghurt som består av blötladga cashewnötter, dadlar för sötman och spirulina för färgen
Jag följer med stort intresse såväl flera bloggar som instagramkonton där det fokuseras påraw food-bakverk och sötsaker utan vitt socker, gluten eller mejeriprodukter
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, den blir absolut bäst att göra på stor sats. Sätt ugnen på 225 grader. Tryck ut i form och baka på 8-10 min i mitten av ugnen. Sätt ugnen på 225 grader
Om den får stå ett tag blir hinner kladdet sätta sig och kladdkakan blir perfekt. Lägg på lite färska bär och servera med lättvispad grädde eller krämig vaniljglass
Raw chokladglass. Ligger i fas med jobbet, var ute och sprang trail på lunchen, tog en dusch och gjorde glass till efterrätt (ja, klart en ska ha efterrätt på lunchen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.