För mig personligen kan en del rawfood-desserter bli lite för söta för att äta ofta så det hade jag i bakhuvudet när jag kombinerade ingredienserna till denna
Fotot ovan innehåller adlinks till online-shops där du kan finna ingredienserna. Jag hade då gjort en efterrätt som var såväl raw och vegan, samt fri från laktos, gluten, raffinerat socker och ägg
If you want to try something new for Christmas to serve as dessert, I have a tip here in the form of a rawpie with flavors of gingerbread, caramel and chocolate
Vegan Raw Lingon- och jordgubbsssmothie. Göteborgs Varvet är avklarat - dessutom på ett mycket bra sätt - och allt känns som att det börjar falla på plats
- (Raw) kakao att pudra över pajen. - en nypa salt . Jag hittade ett recept på raw banoffee pie på den här bloggen (en väldigt trevligt skriven blogg med fina recept – kolla gärna in den), och eftersom jag hade en hel del bananer hemma så tänkte jag att jag ville skulle testa att göra en banoffee pie
Istället blev det denna lilla delikata jordgubbstäckta råa mini-påsktårta. På en krämig mandelbotten med inslag av blodapelsin, med ett krämigt chia-yoghurt-täcke och som sagt täckt med skivade färska jordgubbar, och så lite skalade hampafrön på toppen
Bakade en raw key lime pie för några dagar sen som smakade riktigt gott. 1 ½ lime, 2 avokado, 0,5 - 1 dl agave sirap, en nypa salt, ½ tsk vaniljpulver, 1 dl kokosolja
9 portioner. Botten. 2 1/2 dl naturella cashew. 2 1/2 kokos flingor. 1 tsk vaniljextrakt. 8 dadlar. Gör så här. 1. Mixa alla ingredienser utom dadlar till en massa
En läcker, mäktig kaka ifrån suveräna Perfekta Prinsessan Pernillas blogg, läckrast av allt är kolasåsen som blir av att koka den kondenserade mjölken i tre timmar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.