Sedan har den fått ”hänga med” varje år i vardagsrummet, utom förra året när vi istället tog in en jättekvist & kitschgranen åkte ut till köket (kommer ni ihåg
RawFoodStrawberryCheesecake. Ställ i kylen medans du göra fyllningen. saften från en halv citron. Något som också är en jättestor hobby för mig är att träna, därför att det otroligt roligt att baka lite rawfood desserter
Vi kanske till och med orkar ut i skidbacken efter denna. Congrats Solveig & Alexander. What better way to indulge in a delicious rawfoodcake full of healthy ingredients
riv morötter, mixa medcashewnötter,pecannötter. rawfood morots kaka, ungefär det här receptet har vi lärt av renee voltaire,under en matlagnings inspirations kväll, tema grön jul, för några år sedan,det blir lite olika varje gång beroende på vad vi har hemma
Så jag tog med mig receptet hem så att när suget efter något gott faller på så kan jag baka dessa. Jag bara måste tipsa er om de här rawfood chokladbollarna
Det här är mitt tredje försök medrawfood-kakor och det mest lyckade, får jag nog lov att säga. De smakar ordentligt med choklad och det faktum att man strör lite flingsalt på toppen ger en väldigt god smakbrytning
Den här pajen har fått vara med på både tjejmiddagar och kalas och blivit stor succé. Även gäster som aldrig tidigare provat rawfood har hummat förnöjt och sett både förvånade och belåtna ut samtidigt
Combine all ingredients in a food processor and process until combined. Jag är glad som ni säkert förstår och det har funnits tid till att umgås med släkt och vänner samtidigt som solens strålar har åtnjutits i massor
Jag tänkte att en ask medrawfood praliner skulle kunna ge lite inspiration. Lägg dina hemmagjorda praliner i en söt ask med lite papper i så har du en jättefin gåbortpresent
Kärna nu ur dadlarna och lägg ihop medmed nötterna. Det här är nämligen en grön rawfood yoghurt som består av blötladga cashewnötter, dadlar för sötman och spirulina för färgen
Vänd nu försiktigt ner mjölblandningen varvat med mjölk. Medan kakan svalnar gör du frostingen. Börja genom att vispa margarinet mjukt och luftigt med elvisp
Kula upp i vackra glass och garnera med hackade hasselnötter och bananchips. Försvinnande gott för alla, nyttigt samtidigt som du utan problem serverar en dessert till den som inte tål varken mjölk, gluten, laktos eller ägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.