Desserten igår kväll blev en trio av minidesserter. Så kan det gå när man har svårt att bestämma sig. ) Desserterna har en liten röd tråd, nämligen kola
Så här dagen för dopparedagen, är julstöket i det närmaste över här. Under vecken som gått har jag kokat julgodis, bakat vörtbröd, trillat köttbullar, kokat gröt och lagt in sill förstås
Detta är ett recept som jag har försökt återskapa efter mina smaklökars bästa förmåga. Åt en ljuvlig sallad på ett lunchhak i North Carolina för två år sedan
instagram 100kitchenstories. Vad tänker du när du tänker efterrätt och gottigott. HELG kanske. Ja, många associerar lördagsgodiset, snacks, efterrätter och "det goda" till helger, och får panik och ångest om de äter de under vardagarna
Till efterrätt blev det en Superfood Trio bar jag fick hem från Nu3, som går att köpa här. Givetvis löste sig allting igår, det tenderar faktiskt att göra det haha
Efter meriterande utsvävningar på Noma och Nimb vill trion skapa inramade matupplevelser i det lätt insomnade gastronexus som Davidshall har kommit att bli
Bred philadelphiaost på ena sidan av brödskivorna. Fördela fyllningen på fyra skivor, salta, peppra. Lägg de två andra skivorna ovanpå och pressa lite lätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.