Det har veganer och raw-foodare hållit på med ett bra tag. raw cheesecake. Hemligheten är att få till kakan med rätt balans av krämighet, syra och sötma
Igår gjorde jag fantastiskt goda och hälsosamma Raw chokladkakor med chokladfrosting. Ni som brukar göra Rawfood förstår vad jag menar och ni som inte brukar göra det, TESTA
Jag och familjen åt den tillsammans med vispad grädde och jordgubbar. Här är den, den fantasitska lilla chokladkakan som jag slängde ihop med de ingredienser som gömde sig i skafferiet hemma i Dalarna
Detta är toppad med en chokladkräm smaksatt medraw kakao. Jag har tagit mig an utmaningen att försöka mig på att baka lite mer raw (också kallad levande föda), dvs
Ja, varför inte avsluta denna bloggveckan med en storslagen chokladkaka helt enkelt. Djup chokladsmak som bryts av med hjälp av färska jordgubbar - det gäller att passa på att göra en kaka med färska jordgubbar nu innan säsongen är helt slut för i år
Forma runda kakor och tryck ut ett hål som du fyller med sylt. Idag var jag ute efter något syrligt och sött så gjorde råa hallongrottor men tog lite jordgubbar för ännu godare smak
Sommardessert medjordgubbar, kokos och passionsfrukt. Blanda med socker tills sockret har lösts upp. Skölj och snoppa jordgubbarna, dela dem i halvor om de är stora
Varva jordgubbarnamed gammeldags vaniljglass och krossade pistagenötter ovanpå. Snoppa och skiva jordgubbarna och pressa över saften från limefrukterna
De var också väldigt nyfikna på att få smaka lite raw food, så i och med den beställningen komponerade jag ihop ett nytt chokladtårtsrecept som jag tänkte dela med mig nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.