Raw chokladganachetårta med hasselnötsbotten
| Food that Loves You!
| Food that Loves You!
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 4 1 röster

Ingredienser

  • 12 bitar
  • Botten
  • 200 g hasselnötter, gärna rostade (ej raw men ger härlig smak)
  • 150 g färska, urkärnade dadlar
  • 1 krm salt
  • 500 g avokado utan kärna och skal (ca 5 dl fruktkött) – rumstemererad
  • 150 g kokosolja – rumstemererad
  • 100 g agavesirap (kan bytas mot annan sirap eller flytande sötning)
  • 50 g flytande honung, yaconsirap eller lönnsirap (honung är inte vegan men det blir god smak)
  • 1,5-2 dl kakao beroeende på hur stark chokladsmak du gillar
  • 0,5 tsk vaniljpulver
  • 1 krm salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.