Så jag tog med mig receptet hem så att när suget efter något gott faller på så kan jag baka dessa. Jag bara måste tipsa er om de här raw food chokladbollarna
Jag har gjort dessa rawchokladbollar några gånger nu, och de blir bara godare och godare. Jag anser att de smakar väldigt likt vanliga chokladbollar fast godare
Blanda kokosolja, mjölk, honung/sötningsmedel och kakaopulver i en kastrull. Här kommer en variant på chokladbollar utan tillsatt socker, som jag också bakade till min sons födelsedag
Hoppas allt är bra med er. Men nu till något roligare, för ett tag sedan bakade jag underbara chokladbollar från food pharmacy boken och de blev magiskt goda
De förvaras med fördel i kylskåp och kan frysas. Underbara chokladbollar som dessutom är nyttiga. Mixa nätterna fint, dela dadlarna i mindre bitar (glöm ej att ta bort de små kärnorna) och mixa med nötblandningen
Ett tips för dig som vill ha något nyttigare i godisskålen, för dig som håller på medraw food eller för dig som är vegan - här är en raw chokladfudge som smälter i munnen och är helt ljuvligt god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.