En halv påse GoGreen GoRaw Ball Mix. Du kan nu välja att mixa ihop allt till en slät smet i en blender, men själv tycker jag om de små chiafröbomberna med apelsinsmak i min chokladpudding, och låter dem vara omixade
Chokladoch apelsin är en av mina favorit-smakkombinationer. (Här använde jag denna chokladsåsen. Pulsfunktionen fungerar bra till detta och det är klart när massan börjar ”gå ihop” till en boll
Rawfood &. Choklad. Strö över lakritsströssel, eller svarta sesamfrön för både smak och utseende. Slutligen ställdes formen i kylen, förvara den där i minst en timme före uppskärning och provsmakning
Rawfood är roligt, enkelt och det är faktiskt nyttigt och man kan äta med gott samvete. Jag är inte egentligen så mycket för kaffebröd, men sen jag testat rawfood har det blivit att jag ”bakar” mer ofta
Blåbärstårta med chokladoch hallon. Chokladsås. Här kan du själv välja hur surt eller sött du vill att det ska vara, smaka av med citron och sötning tills du blir nöjd
Lägg en rad med mjölkchoklad på en ruta med smördeg. Även om det är lite fattigt nu innan barnbidrag och lön så kanske man vill unna sig nån god efterrätt
Jag älskar att göra raw cheesecakes till dessert och fika. En annan anledning till varför jag gillar att göra raw cheesecake är för att det är så enkelt
Jag passade på att göra en fantastiskt god och nyttig Rawchoklad hallon cheesecake till fikat. Raw kakao innehåller mer antioxidanter än något annat livsmedel och dessutom är det fullt med bra fetter, protein, järn, magnesium, krom, fosfor och svavel vilket gör det till ett riktigt superfood
I med chokladoch skumtomtar, värm och så är det färdigt. Att dricka varm choklad efter pulkaåk, promenad i snön eller någon annan utomhusaktivitet är så himla mysig, det värmer långt in i kroppen
Jag hade sett en tjusig marmorerad kaka framför mig, men tji fick jag när min choklad var lite för varm vid tillsättning ochchokladsmeten därför blev tjockare och tyngre än den utan choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.