Är du sugen på morotskaka men vill slippa äta matfett, socker, mjöl OCH disk. Då kan du göra dessa råa bollar som inte bara är hälsosamma för dig, utan de är även fruktansvärt goda
Morotskaka, fast i form av en liten nyttig boll. Bara att mixa ingredienserna och njuta (för vem har tid att vänta på en kaka i ugnen när man är sötsugen
raw food morots kaka, ungefär det här receptet har vi lärt av renee voltaire,under en matlagnings inspirations kväll, tema grön jul, för några år sedan,det blir lite olika varje gång beroende på vad vi har hemma
Raw Food StrawberryCheesecake. Något som också är en jättestor hobby för mig är att träna, därför att det otroligt roligt att baka lite raw food desserter
Stir in carrots. While the cake is baking, set a clean kitchen towel out on a large work surface. As soon as the cake comes out of the oven, turn it over on the kitchen towel sprinkled with powdered sugar
Classic CarrotCake285 g vetemjöl1 tsk bakpulver1 tsk bikarbonat1½ tsk kanel1 tsk vaniljpulver3/4 tsk salt½ tsk ingefära1/4 tsk mald muskotnöt330 g rumsvarmt smör225 g ljust muscovadosocker110 g strösocker3 stora ägg1 dryg dl vattenca 650 g rivna morötterFrosting225 g rumsvarmt smör450 g creme cheese½ tsk vaniljpulverrivet skal av ca 1 citronca 2 paket florsockerSätt ugnen på 175 grader (ca 150 grader i varmluft)
Jag har ju provat att göra cakeballs med flera olika sorters kex och här kommer ännu en variant. Dessa cakeballs är gjorda på Ballerina choko och doppade i Marabou mjölkchoklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.