Jag älskar att göra raw cheesecakes till dessert och fika. En annan anledning till varför jag gillar att göra raw cheesecake är för att det är så enkelt
Lägg i resten av ingredienserna och mixa tills du får en slät och fin chokladmousse. Lägg nötterna i en mixer och mixa på hög hastighet några minuter tills du får ett mjukt krämigt nötsmör
Raw cheesecake är ju faktiskt redan som den är ganska juligt eftersom att den är gjord på främst nötter och torkad frukt – sådant som vi ofta tar fram till jul och advent
Ulrik han serverade hallonparfait till efterrätt, Micke serverade saffranspannacotta och här hemma smaskade vi på en choklad- och Bailey's pannacotta med vit chokladmousse
Rör ner chokladsmeten i grädden och rör försiktigt ihop till en jämn och fin smet. Fördela smeten i fyra glas, skålar eller dylikt och ställ in i kylen
Mixa dadlarna och vatten. RAWCHOKLADMOUSSE (ursäkta att jag skriker men ni bör prova denna). Moussen är för övrigt samma fyllning som man använder i min chokladmoussetårta
Vispa äggulor och socker krämigt. Mörk chokladmousse. Vispa grädden och vänd bestämt ned i en tredjedel av grädden med luftiga tag i den smälta chokladen
Vad passar inte bättre dagen efter midsommar än en syrlig hälsosam raw glass. ) Jag älskar verkligen mynta och lime så det här är min favorit glass just nu
Receptet på glassen finns upplagt på Rawfood by Ericas blogg och det består av cashewnötter, granskott, kokosolja, honung, citronsezt, spirulina och vatten
Chokladmousse tårta med mandel och hasselnötsbotten toppad med hallon spegel. Detta för mig mina kära läsare är höst på ett tårtfat med kraftiga mustiga smaker och kombinationen med fräscha hallon är klassisk och rent fantastisk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.