raw frozen cheesecake medkokosoch lime. Om du glömmer detta, kan du snabb-blötlägga dem genom att hälla på kokande vatten och låta dem stå i en timme (men då är inte cheesecaken längre raw för er som bryr er om det
gärna lite kokosflingor, kakaonibs eller hackad mandel för crunch. Rawbovetegröt är perfekt sommarfrukost som man blir mätt på men med en mättnad med mycket vegetabiliskt protein och fibrer
Raw Chokladbollar medkokos & Gojibär. ) Dessa är helt veganska, raw, mjölkfria, glutenfria och nästan helt utan vitt socker (förutom från den mörka chokladen)
Rawbovetegrötmed banan och blåbär. Rawbovetegröt är en enkel och näringsrik sommarfrukost. Mixa tillsammans med halva bananen och det mesta av blåbären, spara lite till dekoration
gärna lite kokosflingor, kakaonibs eller hackad mandel för crunch. god (för det första) vegan, raw, proteinrik, basbildande, full av antioxidanter och nyttigheter
Rawfood är roligt, enkelt och det är faktiskt nyttigt och man kan äta med gott samvete. Som dessa goda raw kärleksmums medraw kakao som är sötade med dadlar
Jag har vid några tillfällen fått mail där man undrar varför jag inte är vegetarian, vegan eller raw-foodare fullt ut eftersom jag ganska ofta bjuder på sådana recept
Raw cheesecake är gjord på blötlagda cashewnötter som tillsammans medkokosolja bildar en gräddig och krämig vegansk “cream cheese” som håller ihop kakan
Blanda ihop riven kokosmed honung och lite kokosmjölk. Så skönt med sånna helger ibland. Jag gjorde även dessa, riktigt goda kokosoch chokladbars, gjorda på enbart bra ingredienser, vilket känns bra
En härligt naturlig bar fullproppad med nyttigheter, söt men osötad. 8 msk kokoschips naturella. Sätt på ugnen på 150 grader Hacka dadlarna fint och rör ihop alla ingredienser väl. Forma smeten med hjälp av någon form eller för hand till lagom stora bars och grädda dem i mitten av ugnen i ca 20 min. Just våra bars är ca 1 cm tjocka 5 cm långa och 4 cm breda. 8 msk kokoschips naturella
Smörj en spring-form med antingen kokosolja eller smör och ”bröa” med mandelmjöl eller kokosflingor. Placera äggvitorna i en stor bunke tillsammans med hälften av agaven och vispa tills de är styva men inte “torra”
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.