Jag passade på att göra en fantastiskt god och nyttig Raw choklad hallon cheesecake till fikat. Raw kakao innehåller mer antioxidanter än något annat livsmedel och dessutom är det fullt med bra fetter, protein, järn, magnesium, krom, fosfor och svavel vilket gör det till ett riktigt superfood
Mannen var ute och fiskade kräftor i slutet på förra veckan så vi hade över några vänner på kräftor och till efterrätt hade jag gjort denna cheesecake med blåbär och vit choklad
Den här gången med lemon curd och färska frukter i stället för hallonsås och maränger. Så jag bakade blåbärsgrottor (som hallongrottor fast med blåbärssylt) och en variant på den frusna cheesecaken som jag gjorde för några veckor sen och tog med mig hem till honom för att ha lite kalas i alla fall
raw frozen cheesecake med kokos och lime. Då blir de mjuka och får rätt konsistens till cheesecaken. Om du glömmer detta, kan du snabb-blötlägga dem genom att hälla på kokande vatten och låta dem stå i en timme (men då är inte cheesecaken längre raw för er som bryr er om det
Rawcheesecake är ganska enkelt att göra. En av de godaste raw food-desserterna någonsin. Just denna acaciahonung har en väldigt neutral, lätt, pigg och blommig smak som passar i cheesecake
Det är verkligen en perfekt kombination med den crunchiga digestivebotten, den krämiga färskostfyllningen och den fräsha lemoncurd spegeln - funkar i alla lägen
Finally, add 1 Tbsp lemon juice and ½ Tbsp zest. In a medium bowl, toss blueberries with ½ Tbsp corn starch and 1 tsp lemon juice, stirring until well combined and no dry white cornstarch remains. 1 medium lemon (zest and juice), divided
Måste säga att en Rawcheesecake är en av mina favoriter att äta på en varm sommardag. För mig personligen kan en del rawfood-desserter bli lite för söta för att äta ofta så det hade jag i bakhuvudet när jag kombinerade ingredienserna till denna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.