Tryck ut pajdegen i en pajform och stick lite hål i botten med en kniv eller gaffel. Fyllning Låt gelatinpulvret svälla med det kalla vatten i en liten skål
Jag brukar servera många av mina desserter medcashewgrädde. RawcashewgräddeRecept. 5 dl cashewnötter (blötläggs över natten)vatten (eller mandelmjölk om du råkar ha)1 msk vaniljpulver1 msk honungBlötlagda cashewnötterSkölj cashewnötterna några gånger innan du mixar dem
Den här pajen med havregryn är seg och knäckig på samma gång och smakar fantastiskt. Blåbär är ett av mina favoritbär och blåbärspaj är något av det godaste som finns tycker jag
Raw cheesecake är gjord på blötlagda cashewnötter som tillsammans med kokosolja bildar en gräddig och krämig vegansk “cream cheese” som håller ihop kakan
Ett sött och gott rawfoodgodis som alla gillar. Botten är gjord på dadlar som tillsammans med valnötter, kokos och lite salt får en lite karamellig smak
Raw kakao innehåller mer antioxidanter än något annat livsmedel och dessutom är det fullt med bra fetter, protein, järn, magnesium, krom, fosfor och svavel vilket gör det till ett riktigt superfood
Ställ i kylen medans du göra fyllningen. Något som också är en jättestor hobby för mig är att träna, därför att det otroligt roligt att baka lite raw food desserter
Blanda bären med råsocker och eventuellt potatismjöl. Tärna smöret i småbitar och nyp ihop det med mjöl, vaniljsocker, bakpulver, citronskal, salt och strösocker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.