Jag älskar att göra raw cheesecakes till dessert och fika. En annan anledning till varför jag gillar att göra raw cheesecake är för att det är så enkelt
Egentligen tycker jag att man ska sprida lika mycket kärlek alla dagar på året och bjuda på god Raw Alla hjärtans dag-tårta men för er som vill hålla fast vid traditionen… Här kommer receptet på den mest fantastiska raw tårta du kan tänka dig
Sprid över resten av blåbärssmetenoch ställ in formen i frysen tills innehållet stelnar. Till efterrätt ville jag göra något annorlunda och det resulterade i denna veganska raw food-tårta (som för i övrigt var makalöst god
Jag har vid några tillfällen fått mail där man undrar varför jag inte är vegetarian, vegan eller raw-foodare fullt ut eftersom jag ganska ofta bjuder på sådana recept
Raw cheesecake är ju faktiskt redan som den är ganska juligt eftersom att den är gjord på främst nötter och torkad frukt – sådant som vi ofta tar fram till jul och advent
Vad passar inte bättre dagen efter midsommar än en syrlig hälsosam raw glass. ) Jag älskar verkligen mynta och lime så det här är min favorit glass just nu
Receptet på glassen finns upplagt på Rawfood by Ericas blogg och det består av cashewnötter, granskott, kokosolja, honung, citronsezt, spirulina och vatten
raw frozen cheesecake med kokos och lime. I alla fall då vi pratar om efterrätter och bakverk. Om du glömmer detta, kan du snabb-blötlägga dem genom att hälla på kokande vatten och låta dem stå i en timme (men då är inte cheesecaken längre raw för er som bryr er om det
Smoothie kan smaksättas hur man vill och smakar alltid lika fäscht och gott. Och. Ingredienser Vaniljyogurt Banan Frysta hallon Frysta blåbär (Ingredienserna är efter smak, prova dig fram) Gör såhär * Häll i yougurt i en skål eller direkt i saftkannan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.