Raw Apelsincheesecake
Gittes Green Living
Gittes Green Living
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2012 började jag blogga mina recept efter att ha ätit Raw Food i nästan ett år. Sedan har det bara tuffat på och det är rätt kul att kunna följa sin egen kulinariska utveckling måste jag säga. Jag har lärt mig massor sedan jag började för två år sedan och älskar att dela med mig av mina erfarenheter till alla som vill läsa! Ja, då firar vi väl då – med en Raw Apelsincheesecake eller?
  • Botten
  • 2,5 dl Mandel
  • 2 msk Agavesirap
  • 4 msk Kokosolja
  • 2 tsk Vaniljpulver
  • 1/4 tak Salt
  • 8 dl Cashewnötter
  • 2,5 dl Kokosolja
  • 3,5 dl saft från pressad Apelsin
  • 2 msk saft från pressad Citron
  • 1/2 tsk Salt
  • 2 dl Agavesirap
  • 3 msk Apelsinzest
  • 1 msk Citronzest

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.