Ännu en natt med raggisar och långkallingar. Igår när jag dristade mig ut på en promenad höll jag på att frysa näsan av mig trots att jag var inpälsad som en annan eskimå i nyinköpt lurvmössa med öronlappar
Det här är en variant på vår knäckiga äppelpaj på kanel och om kanelen är klassisk i äppelsmaksamanhang så är kardemumman mer mogen, kryddig och komplex i doft och smak
Pudra på lite kakao och decorera medMandelflarn eller likande. *Kanske gott med kaffe i. Lägg nötterna i en matberedare och mixa tills de är sönderhackade i småbitar eller helt till mjöl, du bestämmer
Den här pajen påminner om den goda ananaspajen som jag brukar göra, med skillnaden att den här pajen innehåller äpplen, kardemummaoch citron i en fräsch och oemotståndlig kombination
Äppelpajmed smak av nötter, kardemummaoch kanel Ingridienser. Mixa sönder nötterna och blanda dem med mjölet, havregrynen, sockret, kryddorna och bakpulvret i en skål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.