Raviolimedbryntsmöroch salviaPortioner. Koka pastakuddarna eller raviolin mjuk. Skeda smöroch blad över pastan och servera genast med lite hyvlad parmesan över
recept och andra blogginlägg lagts upp samt att det ibland dyker upp lite små. Ringla det bryntasmöret över pastan (se till att inte få med eventuellt bottensegment), strö över de rostade solroskärnorna och avsluta med att hyvla över parmesanosten
de minut ungefär (har du hällt på rejält från början, hälften av smöret ungefär, kan du ösa blomkålen medsmörvätskan som samlas i långpannan och inte tillsätta nytt smör förrän precis på slutet)
Några ärenden på stan, köpa sommarskor till Mini-me, göra klart två tårtor till en ett-åring som ska firas imorgon, och så handla lite påskmat och åka hem till mamma och pappa och fira påsk med dem
Servera med havtornsglass, rivna hasselnötter och harsyra. Häll den varma smeten över chokladen och rör till en slät smet, rör därefter i det bryntasmöret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.