-) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås till pasta
Använd den som bas i en köttfärssås, till att bottna LCHF-pizzanmed, eller lägg i en form tillsammans med grillad paprika, aubergine, zucchini och lök och toppa med fetaost och/eller mozzarella
Häll på rikligt med vatten och låt sedan kycklingen koka upp. Denna soppan är vanlig på Balkan och av samma bas gjorde jag denna soppan och en klar knödelsoppa - supa s knedlama
Koka pastan en minut mindre än instruktioner på förpackningen för slutligt al dente-resultat. Under tiden som såsen puttrar ihop, koka upp rikligt med saltat pastavatten
Jag nöjer mig oftast med soppan som den är men om man vill kan man blanda wakame-sjögräs, hackad purjolök eller vårlök och några små kuber av tofu i den
Från det kokande vattnet, ta upp dem med hålslev och lägg i kallvatten, dra sedan av allt skal. Först och främst, när man gör pizza rekommenderar jag absolut att man inte ska nöja sig med sin vanliga ugn med en vanlig ugnsplåt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.