Zucchinipasta ochostsåsmed gula kantareller . Häll i durkslag och toppa med riven parmesan. Vincent är supernöjd med sin födelsedag, han har fått så många fina paket
Lagade en väldigt god söndagsmiddag igår av kalvstek, gräddig örtagårdssås och tillbehör, ni ska få recept på den senare men först en grymt god pasta med färsk ravioli
Smaka av med salt och peppar. Koka pastan på svag och låt den rinna. Blanda crème fraiche, mjölk och ost i en kastrull och värm på svag värme tills osten smält
Jag serverade med broccoli ochostsåsen, men ris är förstås ett naturligt val. Dessutom gjorde jag ostsåsen som hörde till den grillade laxen (och som jag glömde göra i somras…) och det blev väldigt lyckat
Relaterade Raviolimed svampfyllning, vitvinssås och rostade pinjenötter. Har under den här perioden även försökt laga vegetariska middagar eftersom Stefan och jag för det mesta har lunchlåda med till jobbet
Knäck ägget i gropen och blanda in mjölet med ägget med en gaffel. Jag hittar nästan alltid något som jag inte hade tänkt köpa från början, men som sedan ändå får följa med hem
Raviolimed brynt smör och salviaPortioner. Koka pastakuddarna eller raviolin mjuk. Skeda smör och blad över pastan och servera genast med lite hyvlad parmesan över
Vispa ihop mjölet och lite av mjölken till en slät redning, späd med resten av mjölken och grädden. (Använd med fördel en kastrull med teflon eller någon annan släpp-lätt-beläggning)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.