smör + olivolja till stekning. Men visst försökte vi äta vegetariskt även under semestern och just därför får ni tips om tvåvegetariska halloumiburgare denna gång
Perfekt att denna Vegetariska världsdag infaller på en köttfri måndag i år. Vad passar väl inte bättre än en god kryddig, värmande gryta för att fira det
Perfekt att denna Vegetariska världsdag infaller på en köttfri måndag i år. Vad passar väl inte bättre än en god kryddig, värmande gryta för att fira det
Finast blir det att välja grönsaker som är lika stora. Confit Byaldi är mycket lik ratatouille. Confit, konfitera innebär att salta, koka i fett och förvara i samma fett
Tillsätt bönorna och de vegetariska grytbitarna, som med fördel även dem kan förstekas. 1 påse vegetariska grytbitar från Hälsans kökTärna aubergine och zucchini i 1-2 cm stora bitar, fräs dem i lite olja. 1 påse vegetariska grytbitar från Hälsans kök
Själv gillade jag den vegetariska varianten så mycket, att jag bestämde mig för att laga den pånytt tills imorgon då vi får ÄNNU finare gäster- mina morföräldrar och mina föräldrar kommer och hälsa på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.