Tills dess, håll till godo med Birgittas bästa, alltså mina bästa. Ikväll startar Hela Sverige bakar 2016 och precis som tidigare år är det tolv amatörbagare som kommer slåss om titeln bästa hemmabagaren och precis som vanligt är det Birgitta och Johan som är expertjury och kommer utse vem som värd den åtråvärda titeln och precis som vanligt kommer Tilde vara den som leder programmet och peppar och stöttar deltagarna när de blir stressade och tappar fotfästet en smula
RIMMAD SKREI, BLOMKÅLSPURÉ, BETOR & SYRLIG DILLSÅS. Det var Norges Sjömatråd, som utlyst en tävling för ett antal bloggare, att göra “Sverigesbästa Skreirecept”
instagram 100kitchenstories. Vissa recept blir aldrig gamla, utan behöver bara göras nya varianter av. *Proteinfluff har gjorts en hel del hemma hos mig (såväl i Sverige som Grekland) och här är ett nytt recept från Sverige som är sparat i arkivet
Tv-kocken Anders Levén har skapat en “originalrulle” som ni snart får ta del av här på Salt&Peppar. Om en tunnbrödsfyllning lyckas överträffa Anders Levéns så belönas den med den ärofyllda utmärkelsen ”Sverigesbästa tunnbrödsrulle”
fantastiskt duktiga matbloggare och receptkreatörer. Jag och min man har här efter bästa förmåga försökt beskriva hur just vi bar oss åt, och det skadar nog inte att vara två, om man inte har rutin på att binda ihop köttstycken
Då har vi kommit till den tredje veckofinalen av “Sverigesbästa tunnbrödsrulle”. Här kommer veckans tre bidrag och vinnaren får ni veta senare i veckan
Skreitorsk Ninon med champagne, friterat fiskskinn, lantostbakad potatis, ärtpuré & rökt fläskHusmor Lisa är med i Norskt Sjömansråds tävling för att skapa Sverigesbästa skrei-recept
Min underbara paj, måste säga så själv. Den är oslagbar och otrolig god. Finns flera varianter på den HÄR, annars gjorde jag precis denna LCHF paj med kyckling, fetaost och paprika…
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.