Plocka små unga exemplar som precis poppat upp ur marken (de kan dyka upp från den ena dagen till den andra), dessa är fasta, har vittrörskikt och är i de flesta fall ännu inteangripna
Igår kväll slängde jag (nästan bokstavligt talat) ihop en chèvre chaud (dvs gratinerad/stekt chèvre) och till den enkel, klassisk sallad med dijondressing och så krutonger från en överbliven baguette
Hej min vän. Jag fickiuppgift att baka kuvertbröden, yes. Vilken ära. Milian å jag bakade världens godaste bröd (med hjälp av ett recept jag fått av min älskade farmor Nanne)
När vi hade middagsgästeri helgen serverade vi en otroligt god cheescake med nutella i som vihittat recept på hos en annan matbloggare, Växelhäxan från Norrland
från Västerbotten" för att den innehåller västerbottensost. Liiiite väl sent kommer här receptet på den supergoda matjessilltårtan som jag gjorde till påsk
Även dagens recept är hämtat från en kollega i matvärlden, en tjej som befinnersig på andra sidan jordklotet, närmare bestämt Singapore, en av våra absoluta favoritstäderfaktiskt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.