Randig chokladterrin på hallonspegel med rostad krisp och vaniljkräm.
Livsnjutarnas gourmetkök
Livsnjutarnas gourmetkök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 15-20 skivor
  • 2 dl vispgrädde
  • 300 g mörk choklad (vi använde Fazer Premium, 70%), hackad
  • 1 1/2 dl vispgrädde
  • 300 g mjölkchoklad (vi använde Fazer Blå), hackad
  • 1 dl vispgrädde
  • 300 g vitchoklad, hackad
  • 1/2 dl hasselnötter
  • 2 msk pumpakärnor
  • 1 msk solrosfrön
  • 1 msk florsocker
  • 1 vaniljstång 1 dl smetana
  • 1 dl vispgrädde
  • 2 msk florsocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.