Häll allt i smörad ugnsform - toppa med sista osten. Tillsätt skivad potatis och hackad blomkål. ca 5 potatisar, skalade och tunnskivade. 1 tsk baskrydda till att börja med. Låt sjuda ca 5-7 min - smaka av med lite mer baskrydda. Ta ut gratängen och låt vila 5-10 min innan servering ca 5 potatisar
Om du vill göra rätten matigare medpotatis, så koka den tärnade potatisen i vatten tills den mjuknat, häll av vattnet och lägg i potatisen bland musslorna innan servering
Och doften som fyllde huset – magisk. Receptet på just den pizzan kommer senare, men en bra idé födde fler och denna medpotatis, rosmarin och picklad rödlök var MAKALÖST god
Jordärtskockorna är verkligen superekologiska och närproducerade så det skriker om det, då vi fick dessa av Simos mamma, från hennes skörd på tomten – så goda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.