Ramslök – Recept, inspiration och tips på förvaring
www.landleyskok.se
www.landleyskok.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 60 g ramslök, cirka 30-35 blad
  • 3 msk smör
  • 1 msk ljus redning
  • 7 dl vatten
  • 1 tärning grönsaksbuljong
  • 2 dl creme fraiche
  • salt, peppar
  • 4 ägg1. Hacka ramslöken och fräs hastigt upp den i smör i en kastrull – max 30 sekunder.
  • 12. Pudra över redning och vispa i vattnet. Låt buljongtärningen lösa upp sig, rör sedan i creme fraiche. Låt det sjuda ihop under någon minut. Mixa soppan med en mixerstav, ställ tillbaka på plattan och smaka av med salt och peppar. Rör i mer redning om den blir för lös. Servera med kokta ägghalvor.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.