4 ägg1.
Hacka ramslöken och fräs hastigt upp den i smör i en kastrull – max 30 sekunder.
12. Pudra
över redning och vispa i vattnet. Låt buljongtärningen lösa upp sig, rör sedan i creme fraiche. Låt det sjuda ihop under någon minut. Mixa soppan med en mixerstav, ställ tillbaka på plattan och smaka av med salt och peppar. Rör i mer redning om den blir för lös. Servera med kokta ägghalvor.
Finns så mycket inspirationpå instagram. Blanda de torra ingredienserna och vänd ner. Tills dess tänkte jag dela med mig av mammas goda recept på Kramforskaka / Kärleksmums /Snoddas / Fifirutor m
Gjorde till middag en enkel och god rätt som alla tyckte var jätte god =). salt och peppar. stek sedan lök och spenat i en stekpanna, tillsätt skinkan och philadelphiaosten smaka av med salt och peppar
creme fraiche eller turkisk yoghurt och bröd. Tvätta av purjolöken och strimla, skala löken och hacka. Fräs all lök tills den mjuknat och tillsätt färsen och låt bli väl fräst
♥ Veckan rullade på trots allt med jobb och möten…. Nu har jag landat hemma vid datorn efter ett par dagars jobb och personalmöte och pappersarbete att styra upp med
Det har hänt att jag stått där med en chokladbit i handen, gått in på Facebook och kollat på en av mina inspirations-källor Andreia Brazier (så snygg fysik
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.