Ni hittar hela storyn på deras instagram, men jag tänkte här att jag skulle dela med mig av receptet på de raggmunkarmed fakeon som jag käkade till middag
1Till servering rårörda lingon färsk persilja, hackad. 400 g fast potatis 0,5 gul lök, finhackad 2 ägg 2 dl vetemjöl 3 dl mjölk 1 tsk salt 400 g rimmat sidfläsk smör, att steka i
Servera medlingonsylt. Kan eventuellt ha något att göra med tillagningstiden. På fotot syns lingonsylt - detta hittar man inte på min tallrik men smaken är ju bekant som baken
Raggmunkarmedbaconochlingonsylt. Lägg klickar av smet i en varm stekpanna med mjölk och sojafritt margarin och stek raggmunkarna tills de är gyllenbruna
Servera potatisbullarna medbaconetoch gärna med lite rårörda lingon till. Vill du smaksätta bullarna så använd fantasin och lek med lite färska örter te
Lingonen blandas med sötströ och sukrin mellis. Torskrygg är faktiskt väldigt lätt att lyckas med, framför allt om man bakar den i ugnen och använder en termometer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.