raggmunk
www.foodfolder.se
www.foodfolder.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 st potatis
  • 11,5 dl mjölk
  • 11 st ägg
  • 11 dl mjöl
  • 1100 g smör
  • 1 Ingredienser 8 st potatis 1,5 dl mjölk 1 st ägg 1 dl mjöl 100 g smör Skriv utGör så här: Skala och riv potatisen grovt. Lägg den rivna potatisen i ett durkslag och skölj snabbt, blanda sedan i salt. Låt stärkelsen droppa ur ca 5 min.
  • Vispa ihop ägg, mjölk, mjöl och smält smör. (Spar lite smör till stekningen)
  • Krama ur den rivna potatisen och häll ner i smeten.
  • Värm sedan en skekpanna med smör.
  • Klicka ut smeten, ca tre tunna rårakor åt gången. Stek dem till det får en gyllene kulör och frasiga kanter.
  • Testa även;

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.