Häll ivatten, fond och mjölk, och koka upp. Ta uppköttbullarnaoch skölj hastigt ur pannan. Servera med kokt potatis, kokt brysselkål ochlingonsylt blandat med rårivet äpple
Kul är det också att ni lämnar små fotspår efter er ikommentarerna det uppskattas något alldeles extra, det ger en sådan där härlig boost och ger energitill nya ochförhoppningsvisännu mer inspirerandeinlägg
Låt soppan koka upp. Tillsättpotatis, rosmarin, dragon, körvel, buljongtärningarochvatten. Vi håller fortfarande på med att laga sådant viinte brukar äta ochidag åt videnna soppa jättegod ochsmidig att tillaga (smidig för att Mickefixadeden
Därför har jag kavlat upp ärmarna, haft enlitenbiff-workshop hemma imitt eget kök. ) Idag är jag trött pålinsgrytor, jag vill ha rejäl mat med sås ochpotatis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.