Sila av rabarberna, pressa ur saften och kasta rabarberresterna. Kvällens mat är i alla fall bokad, det blir havskräftor och bubbel något som herr M har svårt att bara gå förbi när det står på hyllan i butiken
Vi får mycket rabarber från kolonilotten som vi odlar på tillsammans med Floras mor, och när man inte har mycket tid såhär innan semestern så är det bra att det går så himla snabbt att göra saft och kräm på rabarber
Goddagens. Just hemkommen från en lååååång promenad. Hade dock sällskap av bästa Jennys Matblogg i lurarna vilket gjorde att promenaden gick hur snabbt som helst
Eftersom saften inte innehåller något konserveringsmedel så får man vara noga med att diska ur flaskorna ordentligt och decinfinsera dem innan man häller i saften så att saften inte blir dålig men den är så god att man hinner dricka upp den innan dess
Vik ihop längden med remsorna växelvis mot mitten, klipp bort deg som blir i vägen. Se till att vika upp degflikarna ordentligt så att det inte blir kvar glipor nertill mot plåten så att fyllningen kan flyta ut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.